PANTERA ROZ

Christophe_beck_screenshot.jpg

Christophe Beck (numele real Jean-Christophe Beck; 1972), cunoscut si drept Chris Beck, este un creator de muzica de film si televiziune de origine canadiana. Este castigatorul unui premiu Emmy si foarte apreciat pentru sensibilitatea si talentul sau transpuse in muzica.

Unii, pe buna dreptate, il considera genial. La urma urmei, are doar 38 de ani si un palmares de invidiat.

El a semnat muzica si pentru drama lui Michael Douglas,The Sentinel, care va fi lansata in curand. El a compus si muzica serialului TV de mare succes “Buffy the Vampire Slayer,” pentru care a primit un premiu Emmy, pentru cea mai buna compozitie muzicala.
Pantera Roz

pink-panther_anim1.PNG

Cool, curios şi încrezător, Pantera Roz nu se exprimă prin cuvinte. Comunică prin expresiile feţei şi oricine îşi poate da seama ce gândeşte. E mândru că e roz, iar asta nu-l împiedică să fie cât se poate de masculin şi încrezător.

Imi place Pantera Roz fiindca este o comedie destul de ok. Inspectorul Clouseau este o persoana care strica si sparge tot in calea lui, un personaj foarte comic, dar care pana la urma reuseste sa rezove misterul furturilor.

Personajul inspectorului Clouseau a fost interpretat in doua filme Pantera Roz de catre Peter Sellers (in 1970) si Steve Martin (in 2006).


2844970The-Return-of-the-Pink-Panther-8742-242.jpg

Titlu: The Pink Panther - Pantera Roz

Producator: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)


Distribuitor (international): Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)


Distribuitor (Romania): InterComFilm Romania


Data lansare (SUA): 10 Februarie 2006


Data lansare (Romania): 03 Martie 2006


Perioda filmare: 10 Mai 2004Realizator:Sinkovicz Denisa

Cls : a-XI-B