Recent Changes

Saturday, January 14

 1. page Frumoasa si bestia edited ... Şi nu în ultimul rând ascultând această melodie mă liniştesc. Audiati in videoclipul de mai j…
  ...
  Şi nu în ultimul rând ascultând această melodie mă liniştesc.
  Audiati in videoclipul de mai jos cantecul in original cantat de doamna Potts (Angela Lansbury) in filmul lui Walt Disney.
  Cititi intregul basm urmand linkul Beauty and the Beast
  Material realizat de Nita Tatiana si Torje David.
  (view changes)
  3:39 pm
 2. page Frumoasa si bestia edited ... Când o ascult şi urmăresc secvenţele îmi pot imagina o altă lume mult mai frumoasă care aş dor…
  ...
  Când o ascult şi urmăresc secvenţele îmi pot imagina o altă lume mult mai frumoasă care aş dori să nu se mai termine;
  Şi nu în ultimul rând ascultând această melodie mă liniştesc.
  Audiati in videoclipul de mai jos cantecul in original cantat de doamna Potts (Angela Lansbury) in filmul lui Walt Disney.
  Material realizat de Nita Tatiana si Torje David.
  (view changes)
  3:35 pm
 3. page Pantera Roz edited PANTERA ROZ (PINK PANTHER) Christophe {Christophe_beck_screenshot.jpg} Christophe Beck (n…

  PANTERA ROZ (PINK PANTHER)
  Christophe

  {Christophe_beck_screenshot.jpg}
  Christophe
  Beck (numele
  ...
  in muzica. Unii,
  Unii,
  pe buna
  El a semnat muzica si pentru drama lui Michael Douglas,The Sentinel, care va fi lansata in curand. El a compus si muzica serialului TV de mare succes “Buffy the Vampire Slayer,” pentru care a primit un premiu Emmy, pentru cea mai buna compozitie muzicala.
  Pantera Roz
  (view changes)
  3:13 pm
 4. page home edited ... Frumoasa si bestia (Beauty and the Beast) UCENICUL VRAJITOR Fantasia ... Lupul -Prokofiev …
  ...
  Frumoasa si bestia (Beauty and the Beast)
  UCENICUL VRAJITOR Fantasia
  ...
  Lupul -Prokofiev Tom
  Tom
  si Jerry
  Ice Age
  MICKEY MOUSE Mickey Mouse
  (view changes)
  12:15 pm
 5. 12:15 pm
 6. page space.menu edited home WALT DISNEY Regele Leu UCENICUL VRAJITOR MICKEY MOUSE
  home
  WALT DISNEY
  Regele Leu
  UCENICUL VRAJITOR
  MICKEY MOUSE
  (view changes)
  12:14 pm
 7. page Regele Leu edited ... • Shenzi, Banzai si Ed, având ca voci pe Whoopi Goldberg (Shenzi), Cheech Martin (Banzai) și J…
  ...
  • Shenzi, Banzai si Ed, având ca voci pe Whoopi Goldberg (Shenzi), Cheech Martin (Banzai) și Jim Cummings (Ed), sunt un trio de hiene care îl asistă pe Scar.
  MUZICA :
  ...
  de Aur. Trei
  Trei
  melodii din
  MELODII:
  • Circle of Life, interpretată de Carmen Twillie, cu voci africane din partea lui Lebo M și corul său. Melodia este auzită la începutul filmului când noul născut Simba este prezentat animalelor. Melodia este de asemenea reluată la sfârșitul filmului.
  ...
  • Hakuna Matata este interpretată de Timon (Nathan Lane), Pumbaa (Ernie Sabella) și Simba (Jason Weaver ca pui și de Joseph Williams ca adult). Timon și Pumbaa folosesc această melodie ca un călduros bun venit lui Simba în jungla lor.
  • Can You Feel The Love Tonight este o melodie de dragoste intepretată de Simba (Joseph Williams), Nala (Sally Dworsky), Timon (Nathan Lane) și Pumbaa (Ernie Sabella). Această secvență muzicală arată frustrarea lui Timon și Pumbaa pentru îndrăgostirea lui Simba și pentru formarea relației lui cu Nala. Melodia a câștigat premiul Oscar pentru cea mai bună melodie.
  ===
  =

  REALIZATOR : TOMOIAGA DANIELA
  CLASA : X-A
  (view changes)
  12:13 pm
 8. page Regele Leu edited Regele Leu 3 : Hakuna Matata Regele Leu 3: Hakuna Matata este un film de animatie, totodata al …

  Regele Leu 3 : Hakuna Matata
  Regele Leu 3: Hakuna Matata este un film de animatie, totodata al treilea continuarea filmului Regele Leu, produs in tandem de Disney Toon Studios, regizat de Bradly Raymond, si lansat de Walt Disney Pictures si Buena Vista Distribution pe 10 februarie 2004 in Statele Unite. Afiseaza aproape aceeasi poveste din primul film, dar spus de catre Timon si Pumbaa. Timon arata un film cum a fost viata sa pe teren cunoscut sub numele de suricates si Pumba.
  Acțiunea se petrece în locul fictiv Pride Lands din Africa, unde un leu este conducătorul tuturor animalelor ca rege. La începutul filmului, Rafiki, un mandril shaman, îl prezintă pe Simba, noul pui născut al regelui Mufasa și al reginei Sarabi, unei adunări al animalelor la Pride Rock, un fel de castel al regatului. Între timp, fratele mai tânăr al lui Mufasa, Scar, realizează ca nu mai este moștenitorul tronului și pune la cale să îl ucidă pe Simba și pe Mufasa.
  Scar atrage curiozitatea lui Simba pentru cimitirul de elefanți, un loc dincolo de granițele Pride Lands, unde Mufasa i-a interzis lui Simba să meargă. Simba își ia prietena sa, Nala, la cimitirul de elefanți, unde sunt fugăriți de Shenzi, Banzai și Ed, hienele loiale lui Scar, fiind în final salvați de Mufasa. Scar devine furios deoarece au eșuat să îi omoare pe pui. Punând la cale un nou plan, adună toate hienele și le promite că dacă va deveni rege, nu vor mai înfometa niciodată. Mai târziu, Scar îl ademenește pe Simba în ceea ce el numește o surpriză de la tatăl său. Între timp, hienele sperie un grup de antilope și pornesc o cireadă. Alertat prin minciună de Scar, Mufasa pornește să își salveze fiul dar, dupa ce reușeste, este ucis de către Scar. Acesta îl convinge pe Simba ca el este responsabil pentru moartea tatălui său și îi recomandă să părăsească teritoriul și să nu se mai întoarcă niciodată. Pentru a se asigura de asta, trimite hienele pentru a-l ucide dar, după ce Simba ajunge într-o zonă plină de spini, hienele se opresc și îl amenință că îl omoară dacă se mai întoarce vreodată. Reușind să îi convingă pe toți că Simba și Mufasa au fost uciși, Scar devine rege, fiind cel mai apropiat ca rudă de Mufasa.
  Simba ajunge într-un deșert, unde este găsit de Timon și Pumbaa, care îl adoptă și îl cresc în stilul lor de viața. După ce Simba crește, se întâlnește cu prietena lui, Nala, care îi spune că tirania lui Scar a distrus tot teritoriul Pride Lands. Îi cere lui Simba să se întoarcă pentru a deveni rege dar acesta refuză, simțindu-se încă vinovat pentru moartea tatălui său. Totuși, după ce este convins de Rafiki și de fantoma tatălui său, Simba se întoarce împreună cu Nala, Timon și Pumbaa.
  O dată întors, Simba se confruntă cu unchiul său iar adevărul despre moartea lui Mufasa este spus de însuși Scar. Începe o confruntare între lei și hiene în timp ce Simba se luptă cu Scar. Spre finalul luptei, Scar dă toată vina pe hiene, dar ei au auzit conversația lui cu Simba. Simba reușește să iși învingă unchiul, aruncându-l într-o prăpastie. Hienele își înconjoară conducătorul decăzut și trădător și îl omoară, mâncând-ul de viu.
  Cu regele de drept pe tron, totul revine la normal. Filmul se încheie cu Rafiki ridicând noul copil al lui Simba, continuând "cercul vieții".
  PRODUCTIA :
  Regele Leu a fost numit King of the Jungle la începutul producției. Ca și în cazul filmului Bambi (1942), producătorii au studiat viața leilor adevărați, iar unii producători au mers în Kenia pentru a studia habitatul lor natural care va fi folosit în film.
  Regele Leu a fost cândva considerat secundar lui Pocahontas, deoarece au fost produse simultan. Majoritatea producătorilor au lucrat pe Pocahontas deoarece considerau că din cele două producții, Pocahontas va fi cel mai bun. Cu toate acestea, când cele două filme au fost lansate, Regele Leu a fost cel mai bun din toate punctele de vedere, cu toate că ambele filme au fost un succes și au primit laude din partea criticii.
  PERSONAJE :
  Spre deosebire de filmele Disney precedente care au folosit actori mai puțin cunoscuți pentru voci, aproape toate vocile din Regele leu sunt realizate de actori cunoscuți.
  • Simba, având ca voce pe Jonathan Taylor ca pui și pe Matthew Broderick ca adult este mostenitorul lui Mufasa.La inceput incepe sa invete despre cercul vietii de la tatal lui.Dupa moartea lui Mufasa crezandu-se vinovat ,este fugarit de cele trei hiene si ajunge sa fie gasit de Timon si Pumba.La sfarsit,ajunge Regele Leu dupa cel in omoara pe Scar.
  • Scar, având ca voce pe Jeremy Irons, este antagonistul filmului și fratele lui Mufasa, care obține tronul prin uzurpare.Desi reuseste,domnia sa nu dureaza mult.La sfarsit,cand isi roaga trio de hiene sa-l ajute acestea il omoara.
  • Nala,avand ca voce pe Sally Dworsky,este prietena din copilarie a lui Simba.Ea ajunge si sotia personajul principal.Ea vine in timp ce Simba se afla cu Timon si Pumba si-l roaga sa se intoarca inapoi,la inceput crezand ca este un leu oarecare.
  • Mufasa, având ca voce pe James Earl Jones, este regele teritoriului Pride Lands și tatăl lui Simba.El ii povesteste lui Simba despre cercul vietiisi inainte de a muri isi salveaza fiul din ghearele fratelui sau,Scar.
  • Timon si Pumba, având ca voci pe Nathan Lane (Timon) și pe Ernie Sabella (Pumbaa), sunt o pereche comică dintre o suricată și un mistreț care trăiesc sub filozofia lor "Hakuna Matata" (fără griji).Dupa ce vine Nala,ei cred ca acum vor ramane doi,iar Simba va pleca cu ea.In timpul luptei ei devin doi Hawaiani,incercand sa le distraga atentia hienelor.
  • Rafiki, având ca voce pe Robert Guillaume, este un mandril înțelept care prezintă noii prinți ai regatului.Este ca un botezator.
  • Zazu, având ca voce pe Rowan Atkinson, este majordomul loial al lui Mufasa.El trebuia sa aiba grija de Simba si Nala,dar cei doi il pacalesc si i distrag atentia,acestia ducandu-se in cimitirul elefantilor.La un momendat este prins de Scar.
  • Shenzi, Banzai si Ed, având ca voci pe Whoopi Goldberg (Shenzi), Cheech Martin (Banzai) și Jim Cummings (Ed), sunt un trio de hiene care îl asistă pe Scar.
  MUZICA :
  Elton John și Tim Rice au compus cinci melodii originale în film, cu Elton John interpretând Can You Feel The Love Tonight la sfârșit. Hans Zimmer a contribuit și el cu o coloană sonoră iar Lebo M a fost coordonatorul corului african. Muzica a câștigat premiul de Cea mai bună coloană sonoră si Cea mai bună melodie atât la Premiile Oscar cât și la Globurile de Aur. Trei melodii din film (Can You Feel The Love Tonight, The Circle of Life, și Hakuna Matata) au fost nominalizate simultan la Premiile Oscar.
  MELODII:
  • Circle of Life, interpretată de Carmen Twillie, cu voci africane din partea lui Lebo M și corul său. Melodia este auzită la începutul filmului când noul născut Simba este prezentat animalelor. Melodia este de asemenea reluată la sfârșitul filmului.
  • The Morning Report, o melodie care nu a fost inclusî în filmul inițial (a fost compusă pentru muzicalul de pe Broadway), a fost adăugată și animată în ediția DVD din 2003. Interpretată de Zazu (Rowan Atkinson), Mufasa (James Earl Jones) și Simba (Evan Saucedo), scena este o prelungire a scenei din filmul original unde Zazu îi aduce lui Mufasa raportul de dimineață.
  • I Just Can't Wait To Be King este interpretată de micul Simba (Jason Weaver), mica Nala (Laura Williams) și Zazu (Rowan Atkinson). Simba folosește acest număr muzical în film pentru a-l distrage pe Zazu în așa fel încât ei să se furișeze în cimitirul de elefanți.
  • Be Prepared este interpretată de Scar (Jeremy Irons), Shenzi (Whoopi Goldberg), Banzai (Cheech Martin) și Ed (Jim Cummings). În această scenă, Scar își dezvăluie planul de a-i ucide pe Mufasa și pe Simba.
  • Hakuna Matata este interpretată de Timon (Nathan Lane), Pumbaa (Ernie Sabella) și Simba (Jason Weaver ca pui și de Joseph Williams ca adult). Timon și Pumbaa folosesc această melodie ca un călduros bun venit lui Simba în jungla lor.
  • Can You Feel The Love Tonight este o melodie de dragoste intepretată de Simba (Joseph Williams), Nala (Sally Dworsky), Timon (Nathan Lane) și Pumbaa (Ernie Sabella). Această secvență muzicală arată frustrarea lui Timon și Pumbaa pentru îndrăgostirea lui Simba și pentru formarea relației lui cu Nala. Melodia a câștigat premiul Oscar pentru cea mai bună melodie.
  REALIZATOR : TOMOIAGA DANIELA
  CLASA : X-A

  (view changes)
  12:08 pm

More